Kilometervreter

Het liefje is ondertussen een heuse kilometervreter geworden. Binnen een klein uurtje loopt hij in Brugge, samen met Lena, 15 kilometer. Zelf had ik ook het grote plan aangevat om eind deze maand 20 km te lopen in Brussel..maar die plannen heb ik terug weggeborgen. Ik heb de laatste maanden eerder een haat- dan liefdesrelatie opgebouwd met de sport die lange afstand lopen heet. 5 tot 8 kilometer lopen, ok. Alles wat daarboven gaat is erg lastig. Een knie die begint te protesteren, mijn hartslag die overslaat en ik die gewoon erg boos en mokkig word. Het is gewoon mijn ding niet, ik kan er geen plezier in vinden. Gooi mij in een zwembad en ik zwem zonder een boe of ba een paar kilometer. Zet mij op een loopband en na 30 minuten moet ik hard op mezlef beginnen inpraten om het vol te houden.

Ik geef echter niet op! Lopen blijf ik doen. Maar ik hou het bij de kortere afstanden. Doelstelling is een goede 5 kilometer kunnen lopen en daar ook van genieten. De rest zien we later wel.

Maar nu mentaal supporteren voor het liefje want die is sterk bezig!

2 thoughts on “Kilometervreter

  1. Loop je altijd op loopband? Ik vind dat nogal verstikkend, zeker na 5 km… Al eens buiten geprobeerd?

    Uw liefje heeft dat fantastisch gedaan! Hij is zo galant geweest om 5 km bij mij te blijven, anders had hij het uitgelopen in 1:15!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *