Tetteneiland

Iedere donderdagavond is mijn liefste heer en meester over de afstandsbediening. Want om 22u35 moet de tv altijd afgestemd worden op VT4 voor Undercover Lover. Alle andere dagen van de week krijg ik niets dan gefrusteerde opmerkingen over de pulpprogramma’s waar ik naar kijk: My SuperSweet 16, Helse Bruiden, Project Runway. Slechte tv noemt hij dat. Hoe kan ik er in godsnaam naar kijken en mijn tijd aan verspelen??!!! Dan kan je de tv beter uitzetten en eens een boek leven of zo….Maar geen slecht woord over überpulp of the pulp, tetteneiland. Dat is om één of andere reden wel waardevol en blijkbaar uiterst interessant. Ik snap er helemaal niets meer van…maar ik ben dan ook geen man.

7 thoughts on “Tetteneiland

  1. I love My SuperSweet 16 en Helse Bruiden (oef, dat jij het was 2 maanden geleden)!
    Undercover Lover ken ik eigenlijk niet, maar ik zal eens naar de überpulp of the pulp kijken zie.

  2. Gelijk heeft-ie! Al moet ik toegeven dat ik a 10 minuten Undercover-dinges al danig verveeld en geeuwerig zat te kijken. Dan nog liever Temptaaaaaaaaaaation…

  3. als er een serie is met “aantrekkelijke” vrouwen of wat er voor moet doorgaan kunnen wij mannen niet weerstaan, foutje in onze genen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *