Opgeruimd staat netjes

Al sinds onze verhuis – ondertussen al meer dan 2 jaar geleden – stond er in de garage een hoop troep opgestapeld die maar niet richting containerpark wilde vertrekken. Gisteren hebben we er korte metten mee gemaakt. Alles uitgesorteerd en overtollige spullen in een overvolle auto geladen.
Eerste stop was het kringloopcentrum. Hier werd tot onze grote verbazing nog niet eens de helft van onze spullen overgenomen. Een konijnenhok in perfecte staat (voormalige woonplaats van onze poes toen die nog in Leuven verbleef), koperen gordijnroedes, bloempotten, daar was geen interesse in. Hiermee moesten we dan maar naar het containerpark. Maar om daar binnen te geraken werd ons verteld, na eerst al een half uur te hebben aangeschoven, dat we eerst een knipkaart op de gemeente moesten gaan halen. Betalen met proton kon ook maar die was niet opgeladen. Irritant! Wij dus terug een ommetje langs de bank om dan uiteindelijk onze rommel te storten in de daarvoor aangewezen containers.

De hele operatie heeft ons een drietal uur van onze tijd gekost. Wat je al niet moet ondernemen om van je rommel af te geraken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *