Verslaafd aan de Sims

Gisterenavond heb ik een hele tijd met The Sims 2 gespeeld.
Lies is zwaar verliefd geworden op Brandon, een rechter die er overdag als Schot – met klit kilt en alles erop en eraan – bijloopt. Hij is bij haar ingetrokken, heeft zijn haar vervolgens blond geverfd en heeft Lies toen een aanzoek gedaan. Lies was zo gelukkig dat ze gepromoveerd werd op haar werk. Brandon daarentegen werd ontslagen als rechter maar vond snel een nieuwe job als senior manager. Het geld vloeit vlot binnen en dat is te zien aan de steeds luxueuzere binnenhuisinrichting!
Samen met een hoop vrienden vierden ze een uurtje later hun trouwfeest in de tuin. Dankzij een uitgebreid buffet, een bar met barman en een jacuzzi was hun entourage zo in de wolken dat het Lies 5000 extra simeloneons opleverde. Hiermee kon ze eindelijk de life extension elixir kopen, waardoor ze nu de -bijna- eeuwige jeugd heeft gekregen.
De liefde tussen Brandon en Lies werd steeds groter, het verlangen naar veel ‘woohoo‘ en vervolgens een baby werd steeds groter.
Vlak voor ik ging slapen beviel Lies van een baby, Emma. Nu is ze moe, heeft ze constant honger en heeft ze erg veel nood aan ontspanning. Dankzij Brandon blijft ze wel uiterst gelukkig..het is alleen maar de vraag of ik dat nog lang zo kan houden….

(wordt zeker vervolgd!)

7 thoughts on “Verslaafd aan de Sims

  1. ik vind dat het moet gedaan zijn met die vunzigheden op al die blogs !

    allez, een Schot met een klit (!) en alles erop en eraan…

    hier laat ik het niet bij, ik ga hier mee naar Brussel !

  2. Heel erg jaloers op het liefje dat altijd uren zit te spelen heb ik meteen alle Sims bovengehaald. Want om een of andere vreemde reden (heb het hem nooit zien spelen) had hij die allemaal.
    Of kwam het omdat ik zoveel ‘zaag’ over ‘zijn’ spelverslaving en hij eindelijk een kans zag om er mij in te betrekken ? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *