Zwaar ontgoocheld :-(

De ontlurkingsweek is bij deze officieel voorbij en ik ben zwaar ontgoocheld in mijn lezerspubliek. Dat er hier heel wat volk passeert op een dag weet ik uit mijn stats..maar blijkbaar wensen die lezers heel erg anoniem te blijven, snif. Slechts 1 enkele persoon maakte zich bekend – hiep hiep hoera voor wahmama!Indien u, sneaky reader, nu beslist heeft om toch nog uw stoute schoenen aan te trekken en uw ware identiteit te onthullen, dan mag het van mij nog even. T’is niet voor mij, t’is voor my lonelynes in the dark of the night :-)..en t’is ook niet moeilijk! Gewoon hieronder in de comments uw naam invullen en een teken van leven achterlaten…en wie weet maak ik dan, exclusief voor u, nog een rondedansje op deze blog.
Dus komaan, laat u eens gaan en zing uit volle borst mijn ontlurkingslied mee! Dan waan ik me nog één maal Nicole Kidman en mag jij mijn Ewan McGregor (LEKKERrrrr!!!) zijn…

22 thoughts on “Zwaar ontgoocheld :-(

 1. Hi,

  Ik heb je net gemaild om te vertellen hoe mijn buggy dankzij jou blog een nieuwe bestemming kreeg, maar ik wil het ook even luidkeels op je blog zetten hoor: Jaaaa, ik lees Buffie!!!!!!!!!!!

  Groetjes,
  Katleen

 2. Tiens, ik heb precies een post gemist van dat ontlurken. Ik lees ook mee, hier ooit terecht gekomen via Studio 100 ofzo, en blijven plakken.

 3. niet wanhopen buffie, ik mis niks maar ik heb soms slechts luttele minuten om dingskes te droppen. Nog veel tuinplezier en ook Gaudi boeit me mateloos.

 4. ik wil meer foto’s van Casa Battlo ! ‘t is ol dak goa zegg’n… waarvoor dank.

 5. Ik lees hier al heel lang, maar durfde niet echt goed ontlurken. Ik ontlurkte bij mensen waarvan ik zeker weet dat ze mij ook lezen. Anders is het zo van : please, lees mij ? … Dus eigenlijk wil ik nu zeggen : Please, lees mij ? 😉

 6. Hier een lurkerke eerste klas 😉 Kheb me tijdens de officiële week niet kunnen bekendmaken wegens de laatste thesisloodjes… maar kijk, het is er van gekomen. Bij deze een officiële proficiat met je mooie blog!

 7. Een trouwe lezer van een toffe site.
  Terecht gekomen via via 🙂

  Een late ontlurker

 8. piep,
  ik spring ook af en toe nog eens binnen,
  heb je blog lang geleden ontdekt via lomo pics zoektocht…
  nu vind ik je tuintips wel leuk 🙂
  want daarin ben ik echt een groentje
  ciaokes!

 9. Meh, ik post hier toch al eens een reactie of twee dus ik voelde mij niet meteen aangesproken toen het over lurken ging. Maar je mag altijd nog eens een rondedansje doen, als je daar zin in hebt.

 10. Ach, troost je, mijn blogteller verraadt ook menig bezoeker maar nog niet één ziel heeft zich durven roeren via een comment tijdens de ontlurkingsweek op mijn blogspot… 🙁
  Ik lach nochtans altijd heel lief naar mijn PC-scherm. 🙂

  Zwaai van een onbekende fan !

 11. Allez, ik ben hier ook aan het lezen, maar dan wel voor het eerst. En ik vind lurker een heel vies woord, eigenlijk. Maar goed.

 12. Ik lees af en toe eens een hele week of maand, dan ben ik weer mee… En ik lees sommige stukken helemaal en aandachtig, en andere stukken vreselijk diagonaal.
  Dus ja, ik lees, maar niet dagelijks… Je zit wel in mijn feedreader, telt dat dan alle dagen mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *