Yes Yes YES!

Oktober wordt een erg dure maand want nu komt mijn muziakel god ook nog naar België! De fantastische, onvoorstelbaar sexy, megalekkere, fenomenaal klinkende Harry Connick Jr!
Vangt iemand me op want ik val nu al in een zwijm….JOEPIE!

Harry Connick Jr. op 29 oktober in K. Elisabethzaal
Zanger, acteur, pianist en componist….Harry Connick Jr. heeft vele talenten. En als hij een minuutje tijd over heeft, stort hij zich met volle overgave op liefdadigheidswerk.
Zo richtte hij samen met goede vriend Branford Marsalis ’The Musicians Village’ op in zijn geboortestad New Orleans. Dit project heeft tot doel huizen te bouwen voor dakloze muzikanten en anderen gezien de gevolgen van orkaan Katrina zich nog steeds laten voelen in de stad. Voor zijn muzikale activiteiten werd Harry Connick Jr. al meermaals gehuldigd. Zo heeft de bijna veertiger een schouw gevuld met vele Grammy Awards. Harry Connick Jr. toont zich dit jaar van zijn productiefste kant. Enkele maanden geleden kwam “Chanson du Vieux Carré” uit, een fantastisch instrumentaal album waarop Harry en zijn big band zich volledig laten gaan met klassiekers uit jazz, brass band en rythm & blues. In september verschijnt “My New Orleans”, een thema-album in de beste Harry Connick Jr. traditie over New Orleans met oa. 4 gloednieuwe songs. De opbrengst van dit album gaat trouwens integraal naar The Musicians Village. En de crooner/pianist heeft ook een tournee gepland dit jaar. Op maandag 29 oktober komt Harry Connick Jr.naar de K. Elisabethzaal in Antwerpen. Een aanrader ! (@showbizzsite)

2 thoughts on “Yes Yes YES!

  1. Grappig maar waar.

    Je bestelt vooraf een kaart bij de KIZaal.

    Je krijgt die kaart per post.. in een enveloppe van de Koninklijke Vereniging voor Zoologie.

    De KIZaal behoort tot de zoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *