Fata morgana

Het is zover. Na Bree, Brasschaat, Meerhout en nog ontelbare anderen is het nu aan my hometown, Grimbergen om de uitdaging van Fata Morgana aan te gaan. Peter Vandeveire daagt ons uit om de parel van Brabant om te toveren tot Wenen, hoofdstad van de wals, sachertorte, de Wiener Sängerknaben, Lippizaanse paarden en Mozart natuurlijk.
Ik ben nooit zo’n fan van Fata Morgana geweest. Te melige emo-tv naar mijn gevoel…maar het blijkt het samenhorigheidsgevoel in een gemeente wel, voor heel eventjes, aan te wakkeren. Dus wie weet ga ik zaterdag wel sachertorte bakken of zwaar rocken op de toverfluit….
En ondertussen is het wachten tot de Fata Morgana machine hier aan het draaien gaat, want ondertussen valt er op de webstek van onze gemeente nog maar weinig nieuws te rapen…

One thought on “Fata morgana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *