Langzaam boven water komen

U hebt het hier de laatste tijd al vaak kunnen lezen: ik heb het afschuwelijk druk op het werk. Daar is nu, met 3 dagen recup, even een korte onderbreking in gekomen. Dat die broodnodig was blijkt uit de toestand waar ik me momenteel in bevind. Ik lijd een snotterend bestaan. Mijn lijf voelt duidelijk dat ik even alles kan loslaten en dan neemt de vermoeidheid volledig van je over. Recupdag 1 heb ik dan ook volledig besteed aan slapen, slapen en nog eens slapen. Vandaag, dag 2, hoop ik iets actiever door te brengen. Ik trek eens de wijde wereld in. Naar de Makro bijvoorbeeld, om een paar interessante slagjes te slaan. Verder blijven we het rustig aan doen want het lijf wil nog steeds niet helemaal mee. Maar thuis is het lekker warm en gezellig. De kat ligt vreedzaam te ronken in zijn mandje, op de achtergrond speelt de radio zacht. Ik laat een warm bad lopen en dompel me onder in tijdschriften en kranten van de afgelopen weken. Home sweet home, het beste dat ze ooit uitgevonden hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *