Een kinderhand…

..is snel gesmurft. En die van mij ook 🙂
Sinds kort krijg je bij de Delhaize stickers van de smurfen, om te kleven in een Panini album…zoals in the good old days, toen wij naarstig stickers uitwisselden van de Mundial van Mexico ’86 en de troetelberen.
Ik was nooit zo tuk op kinderen die dan dankzij extra zakgeld van oma en opa een volledig album vol hadden..want zelf lukte me dat nooit. Maar nu heb ik dus de kans om mijn ‘schade’ in te halen en ook eens een volledig album vol te stickeren. Bij deze dus een oproep aan alle Delhaize-winkelaars die hun stickers niet nodig hebben: alstublieft, bezorg ze aan mij!
Wie weet heb ik tegen januari 2009 dan een volledig album en kan ik het beginnen voorlezen aan ons eerste kindje want dat komt er tegen die tijd aan 🙂

13 thoughts on “Een kinderhand…

 1. Joepie! Een vriendje of vriendinnetje voor Janne en Corneel! Veel plezier met de zwangerschap en voor tips en raadgevingen weet ge ons te vinden hé! 🙂

 2. Joepie de poepie, een Buffie jr. of een meneer Buffie jr. op komst!!!

  Maar jr. ook met het speelgoed laten spelen hoor, mama…

 3. Wat een leuk nieuws! Proficiat!
  Ik ben ook de smurfstickers aan het sparen voor m’n kindjes (en heel stiekem ook voor mezelf :-p).
  We kunnen onze dubbels misschien ruilen? 😉
  Op de achterflap van het album staat ook dat je tegen betaling de ontbrekende prentjes kan kopen (vanaf september).

 4. Wel, een heel dikke proficiat in dat geval. Geniet van je dikke buik.
  (en ik heb hier al enkele pakjes stickers liggen. Als je wilt, stuur ik ze op)

 5. Alvast proficiat, en hey ik begrijp je volkomen ( droombeertjes,auto’s,voetbal,nooit vol geraakt enkel ET met veel hulp van de koopgrage buurvrouw met 3 kinderen )!
  Ben zelf verwoed aan het proberen om album voor dochter vol te krijgen.
  Wil wel dubbelen wisselen, zoek er niet veel meer:
  8-12-16-19-38-54-57-118-121-133-146-147-159-164-171-174-192
  succes met je stickerboek en vooral veel leesplezier met het kindje!
  geniet ervan !

  maki

 6. Hey Maki,
  bedankt voor de felicitaties! ik heb eens tussen mijn dubbeltjes gezocht en ik kan je wel verder helpen. Volgende nummertjes heb ik voor je als je wil: 192-174-159-133. Dus mail me en stuur ik ze naar je op.
  Greetz
  Bufs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *