K’dootje

Vandaag hebben we een extra dagje vrij. Dat is op zich al een cadeautje. Om dat te vieren gingen we vanmorgen ontbijten bij Le Pain Quotidien in Brussel, samen met S en A. Omdat S en A er een beetje laat doorkwamen hadden ze een zoenoffer mee: my very own tas van het Molletje!!!! Zo fier dat ik nu ben zeg!

Om onze ochtend in Brussel mooi af te sluiten hebben we nog wat rondgesnuisterd in de weinige winkeltjes in Brussel die open waren (o.a. in de stripwinkel Brüsel waar we een exemplaar van Maus op de kop tikten), iets gedronken in Le roi des Belges en dan thuis dekentjesclub gespeeld. Het nationaal défilé was het ideale achtergrondsgeroezemoes voor een welverdient middagtukje. Iets wat heel veel deugd kan doen als er een ukje in je buik groeit. En nu? Nu ga ik een heerlijk glaasje melk drinken uit mijn molletjes tas 🙂 Wat kunnen lange weekends toch zalig zijn!

3 thoughts on “K’dootje

  1. Ik ben zelf ook op zoek naar Krtek-spulletjes. Ken je toevallig plekjes in België waar het een en ander te vinden is? Je zou er me een groot plezier mee doen!

  2. @ liesje: goh, ik ben zelf ook nog nooit spulletjes van het molletje tegengekomen. De tas die ik cadeau kreeg kwam rechtstreeks uit Praag, waar er blijkbaar vele molletjes spulletjes te koop zijn…tijd voor een citytrip dus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *