Tips?

Vandaag ben ik een week met zwangerschapsrust. Dus:
* het huis is gepoetst: ramen, vloeren, toiletten, etc
* alle kledij gewassen, gestreken en opgeborgen
* mijn valiesje voor het ziekenhuis staat klaar
* de eerste babykleertjes gewassen en het kamertje in orde
* iedere avond staat er een vers gekookte maaltijd op het menu
* de administratie bijgewerkt
Morgen is het 22 januari, de dag waarop het beebje uitgerekend is. Maar tot nu toe heeft het beebje het nog erg naar haar/zijn zin in mijn buik, dus zij/hij zou het daar nog wel eens een tijd kunnen uithouden.
Van huisvrouwke spelen is een bezigheid, maar mijn klusjes raken een beetje uitgeput. Heeft er iemand nog tips, leuke bezigheden die de komende dagen kunnen vullen want bij momenten wordt het wachten een beetje lang…

9 thoughts on “Tips?

  1. Ge zijt nog vergeten zeggen: mijn weblog heeft een nieuw kleedje gekregen…

    Boeken lezen, DVD’s kijken, … ik weet het, verveelt ook om dat een hele dag te doen. Maar ook: wandelingen maken, nog eens gaan zwemmen, fietsen. In zoverre dat uw lijf dat nog toelaat. Alle beweging kan die kleine er toe aanzetten er toch eens uit te komen!

  2. Slapen, boeken lezen, DVD’s huren, foto’s inplakken, fotoalbums kopen, theetje gaan drinken in theeroom, lang in bad-met-badschuim liggen, soep maken voor in diepvries te steken, taart maken.

    Maar zo lang zal het wel niet meer duren. Mijn weeën zijn begonnen op de eerste dag verlof dat ik niet meer wist wat te doen. Doopsuiker was in orde, hele huis was gepoetst (nestdrang!), kleertjes gewassen, kamer ok, valies klaar.

  3. Maak wat soep en ovenschotels voor de komende dagen… maar nu ben ik wellicht al te laat met mijn tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *