1 week jong!

Ongelofelijk hoe snel de tijd – nu al – vliegt. Sophia is vandaag al 1 week jong.
Sinds woensdag 28 januari zijn Sophia en ik terug thuis en is ons leven als gezinnetje echt begonnen. Het ziekenhuis verlaten, de rit naar huis en haar thuis in haar park leggen was het tweede meest bijzondere moment na de bevalling. Ik heb veel traantjes gelaten van geluk. Omdat alles zo vlot verlopen is en wij een gezond kindje mee naar huis mochten nemen.
Thuis had mijn liefste heel het huis versierd met slingers en er stond een prachtig boeket bloemen voor me op de tafel. Ik heb het echt wel getroffen 🙂
Nu zijn we vollop bezig om ons ritme thuis te vinden. De nachten zijn kort en tijdens een huilbui is het nog zoeken en gissen naar wat er scheelt om haar te sussen. Maar elke dag gaat het een beetje beter en leren we elkaar beter kennen. Wat een wondermooie tijd!

2 thoughts on “1 week jong!

  1. Ja, in het begin is het echt zo’n checklist hé, als ze wenen. Honger? Neen, check. Pamper? Neen, check. Krampjes? Euh… Weet niet. Iets anders? Hmmm. Knuffelen en liedjes zingen helpen eigenlijk wel bijna altijd!

  2. Allez, al jaren een stille lezer geweest en nu met de beebie twee keer op rij een reactie 🙂
    Tis zoals Lien zegt, in het begin is het echt een checklist afgaan, maar de routine komt er snel in hoor.
    Ze zeiden bij ons ook van: geniet ervan, want ze zijn vlug groot. Jammer genoeg klopt dit als een bus, dus… Genieten he meisje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *