Kiezen is moeilijk!

Wij gaan ons ten huize Buffie/Het Grote Verlangen een mixer/keukenrobot aanschaffen. Omdat wij graag deeg maken. Voor brood, pasta en koekjes. En omdat dat met de hand nogal een gekneed en gedoe met zich meebrengt, wat veel tijd vraagt en nu wat moeilijker is met een baby in huis. En ook omdat ik dat graag cadeau wil doen aan mijn liefste die zo goed voor me zorgt en wel eens een presentje verdient.
Maar de vraag is nu: gaan we voor een Kitchenaid of een Kenwood? Iemand ervaring met ÊÊn van deze toestellen? Opmerkingen, suggesties?

5 thoughts on “Kiezen is moeilijk!

  1. Dien eerste! Ik heb hem en ik ben er heel blij mee en het is zeer eenvoudig om te gebruiken en weinig afwaswerk. Voor meer technische uitspraken over dat toestel moet je niet bij mij zijn:)

  2. Ik weet dat mijn collega al jaren een gelukkige Kenwood-gebruiker is, maar voor de rest kan ik alleen maar beamen wat Lien zegt.

  3. @ Dieter: we zijn nog even in beraad..maar de aankoop zal niet al te lang meer op zich laten wachten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *