3 maanden Sophia

Het kleine, frêle kindje is veranderd in een stevige baby met lekkere billetjes om in te bijten en ronde wangetjes om oneindig lang te zoenen. Er komen steeds meer geluidjes uit haar mond en luidkeels lachen is één van haar favoriete bezigheden. Ze kan al heel goed haar hoofdje optillen als ze op haar buik ligt…en vandaag rolde ze voor het eerst van haar buik terug op haar rug!
Vele uren is ze druk in de weer met haar handjes. Als we haar iets toesteken grijpt ze het stevig vast om nooit meer los te laten en heel stuntelig tracht ze het in haar mond te steken. Vele vingers zijn al in haar mond verdwenen en met een gezellig laagje speeksel terug uitgespuwd…en gisteren ontdekte ze voor het eerst het genot van op haar duim te zuigen. Tutjes? Nee mama, handjes en duimpjes, die zijn veel lekkerder!
En hoewel ik het vroeger niet zo had op filmpjes van klein gespuis, maken we er nu zelf met hopen…om toch maar alles vast te leggen, zoals dit:

Update: Sophia weegt nu 5kg600 en meet 60 cm, een flinke en gezonde baby!

3 thoughts on “3 maanden Sophia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *