Waarde Facebook-genoten

…Als een man van de 21ste eeuw begeef ik mij op mijn beurt in Uw gezelschap, gebruikmakend van deze nieuwe technologie. Ik wil op deze manier voelen wat er bij U leeft en overdragen wat er in mij leeft.
Als kroonprins beschouw ik het namelijk als mijn taak om voeling te krijgen en contact te zoeken met mijn onderdanen. Ik wil de brug zijn vanuit de monarchie naar het volk… en terug. Ik wil U beter leren kennen.
Ik vind het ook belangrijk dat U mij beter leert kennen, zoals ik echt ben. Want – U zal zien – ook wij prinsen en koningen zijn mensen van vlees en bloed. Wij zijn zo veel meer dan de figuurtjes uit sprookjes of de gezichten op een muntstuk of een koekjesdoos (smiley!).

Daarom nodig ik U uit: laat al Uw suggesties en bedenkingen, positieve en ook minder positieve, in mijn richting komen. Verwoord Uw wensen zonder grenzen. Ik zit klaar achter mijn klavier (smiley!)

Heel hartelijk vanwege Uw kroonprins,
Filip van België.

U bent toch ook al ‘vriendje’ met onze kroonprins op facebook? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *