Gymnastiek

Terwijl het land in de ban is van de verkiezingen, zorgt Sophia vandaag ook voor een primeur! Daarstraks rolde ze voor het eerst helemaal alleen van haar rug op haar buik. Haar 3de geslaagde poging wisten we vast te leggen met de GSM. Leve de technologie! Leve Sophia!

6 thoughts on “Gymnastiek

  1. Tof! Ons Liv heeft nooit gerold, ik hoop Vic wel want ‘t is toch ne grote stap.
    Wat een haar zeg, schoon meisje … jullie Sophia

  2. @ Phae: nee, hoe ze moet terugrollen heeft ze nog niet door. Dus is ze heel trots als ze op haar buik ligt & dan wordt er veel gelachen..tot ze het beu is en dan begint ze te roepen en moeten we haar omdraaien 🙂

  3. Heel leuk om te zien. Als je dat zo allemaal gadeslaat, merkt je toch hoe moielijk dat dat allemaal is, hé. En die ene arm die nog een beetje in de weg zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *