Tiens tiens…

En wat lezen we dan:

Saartje Vandendriessche verplicht op rust
Eén-omroepster Saartje Vandendriessche is een maand geleden bevallen van een flinke dochter maar Saartje is blijkbaar nog niet de oude. Normaal gezien zou Saartje aanstaande zaterdag de Mont Ventoux beklimmen maar Saartje moet verstek laten gaan. Haar dokter heeft Saartje verboden om zware inspanningen te leveren en dus moet Saartje passen.

Ik vond het al een heel onwaarschijnlijk scenario, een maand na een bevalling op een fiets gaan zitten en dan ook nog eens een berg oprijden…Saartje is nu precies ook tot het besef gekomen dat ze geen supermama is…een gewone mama is ook al goed!

2 thoughts on “Tiens tiens…

  1. niet dat een snel herstel haar niet gegund was hoor, maar ik was toch altijd wat geambeteerd als ik erover las, over die stoere plannen. Het zorgt er een beetje voor dat ge u als 7,5 maander een mietje voelt als ge weer eens een tukje nodig hebt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *