Dat moest er nog bijkomen!

Nu het bijna volledig windstil is geworden – en het huis ‘s avonds dus ook al helemaal niet meer uitgelucht geraakt – en de thermometer in de auto vanavond 33° aangaf wachtte er thuis nog een leuke verrassing op ons: een gesprongen waterleiding in de straat. Dus geen stromend water meer, het enige wat op dit moment nog een beetje verfrissing kan geven. Om ons uit de nood te helpen is er een kraantje in de straat waar je een emmer kan gaan vullen…maar dat water ziet onheilspellend groen.
Morgen komen ze heel de straat dan nog maar eens opengooien – dat is al de 3de keer dit jaar – want alle aarde is verzakt en het is een wonder dat het voetpad het nog niet begeven heeft. Voor hetzelfde geld stond de auto morgenvroeg een verdieping lager in de straat.
Het is nu te hopen dat er morgen een noodleiding getrokken kan worden zodat we op z’n minst water hebben…want ja, het bouwverlof begint, dus die straat, dat zal nog ettelijke weken stof en ongemak worden.
…als het nu toch eens zou regenen, dan kan ik buiten op zijn minst douchen!

Oh ja en kent ge die mop van die 2 honden die heel de nacht buiten zitten te keffen tot ge der hoorndol van wordt? Nee? Awel die wonen ook bij ons in de straat en hebben me al 2 nachten wakker gehouden.
De druppel die de emmer doet overlopen…maar er is geen water!!!!

2 thoughts on “Dat moest er nog bijkomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *