Post zwangerschap shoppen

Vorig jaar rond deze periode – ah ja in de solden! – ben ik voor het eerst zwangerschapskledij gaan kopen. Hoewel ik heel trots was dat ik een kindje verwachte, keek ik er niet naar uit om naar zo’n winkel te gaan vol bolle buiken en ‘soepkleren’. Wist ik veel dat er hele leuke merken voor zwangere vrouwen bestonden met mooie printjes en in zeer aangename stoffen. Zo maakte ik kennis met Fragile, Zerotonine, Queenmum en Mama Licious.
Ik voelde me goed in mijn zwangere lijf en dat kon ik accentueren met leuke en aangenaam zittende kledij, echt geweldig!
Van vele mensen kreeg ik echter de raad om toch maar niet te veel positiekledij te kopen. Eenmaal bevallen zou ik die dingen kotsbeu zijn en zouden ze verbannen worden naar de donkerste hoek van mijn kleerkast, beweerden ze. Maar niets was minder waar. Vandaag draag ik mijn bloesjes van Fragile e.a. nog steeds. Omdat ze lekker zitten. Omdat ze ook handig zijn om borstvoeding mee te geven. Omdat het stofje zo aangenaam is om te dragen. Omdat ze na 100.000 keer wassen en dragen amper sporen van slijtage vertonen. Omdat ze zo gemaakt zijn dat ze na je bolle buik gewoon terug hun oorspronkelijke vorm aannemen. En, het allerbelangrijkste, omdat ze mooi zijn.
Dus trok ik vandaag, niet meer zwanger zijnde, met veel plezier richting plusone op zoek naar meer van dat moois. Opbrengst: een tuniek en kleedje van Fragile….om ook post-zwanger heel veel plezier van te hebben!

4 thoughts on “Post zwangerschap shoppen

  1. Ik heb ook nog wat zwangerschapskleding bijgehouden om door te dragen, wel enkel de aanpassende (vooral van zerotonine bij mij).
    Ik heb wel echt nen degout gekregen van bloesjes met een band onder de borst die wijd zijn aan de buik. Daar voel ik me juist terug zwanger in … neen bedankt.

  2. Ja ik draag ook enkel de aansluitende dingen..van die wijde bloesjes heb ik tijdens mijn zwangerschaps zelfs niet gedragen wegens lelijk en boertig: dan lijk je wel een bowlingbal met een kleedje rond 🙂

  3. wel dat kan ik nu verstaan zie. Ik krijg van iedereen dezelfde raad (niet te veel kopen), maar sommige dingen zie ik mij echt doordragen, zeker dingen van zerotonine en mijn kleedje van pas de deux. Dat is mooi aansluitend (geen paasklok te bespeuren)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *