Razen!

Daarnet had ik het weer even. Het werd getriggerd door heel die situatie in onze straat. Je kijkt naar buiten en ziet dat er nu na 20 dagen nog steeds niets gedaan is. Geen studie van de ondergrond, de mogelijke instabiliteit, niets. Laat staan dat er al gewerkt werd. Alleen veel blabla en blibli en dan een schepen die er een verslag van op de website van zijn politieke partij durft te zetten. Omdat hij fier is dat hij zo goed communiceerd. Onze miserie gebruiken om reclame te maken. EEN SCHANDE is het! LAMENTABEL is het! En ik ben het KOTSBEU!
Het ergste van al is dan nog dat al deze frustratie dus gene zak helpt, dat ik enkel mezelf – en mijn liefste – er mee ambeteer. Maar ik kan niet berusten! Ik kan mijn eigen voordeur niet gebruiken. Moet met een kind dat serieus begint te wegen in de maxi cosi via de smalle keldertrap via de garage het huis in en uit. Iedere avond zoeken naar een parkeerplaats terwijl wij genoeg geld betaald hebben voor een huis met bijhorende garage om niet te moeten zoeken naar parking. IK ben boos, ik ben WOEST EN IK BEN HET GRONDIG BEU! …en er gebeurt niets, nul, nada, noppes. Bandieten zijn het, NAH!
Zo, dat hielp…heel eventjes…

5 thoughts on “Razen!

  1. Zo’n paginagroot artikel in het Nieuwsblad zou toch iets moeten kunnen in beweging zetten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *