Voorbestemd

Daarnet zaten we in de abdijkerk van Grimbergen naar polyfonische muziek te luisteren. Ze blijft indruk op me maken, die onwaarschijnlijk mooie kerk. Ruim 3 jaar geleden zijn wij daar mogen trouwen, dat maakt ze nog eens extra bijzonder.
Ik kijk om me heen en snuif de sfeer op. Plots wijst mijn liefste in de richting van het orgel boven de inkom. Helemaal bovenin zijn er uit het hout engeltjes gesneden met daaronder een spreuk in het Latijn. Een van de woorden die er vermeld staat is ‘Sophia’…Dit kan toch geen toeval zijn!

2 thoughts on “Voorbestemd

  1. Zonder de pret te willen bederven: ik denk dat je dan in iedere kerk had kunnen trouwen! Volgende kindje: Maria, Elisabeth, Helena of als het een jongetje is: Jozef, Lucas, Marcus, … ? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *