Buffie zoekt kleur

Ik ben op zoek naar een potje verf om onze slaapkamer mee op te fleuren. Meer bepaald de wand achter het hoofdeinde van het bed. De blauw-groene kleur op onderstaande foto lijkt me geweldig…maar heeft iemand toevallig zo’n kleurtje op de muur? Ik heb al zitten zoeken maar vind bij geen van de ‘betere merken’ het kleurtje terug.

3 thoughts on “Buffie zoekt kleur

  1. Ik heb me gewaagd aan héél donkerblauw. De andere muren zijn lichter (klei). Ik vind dat enorm geslaagd. Maar donkergroen kan ook heel juist zijn!

  2. Inderdaad; om de exacte kleur te bekomen is inscannen de enige oplossing. Dit kan in verschillende verfwinkels. Heb je ook de waaier van Boss al eens bekeken? Voor zover ik kan zien op de foto, vermoed ik dat Boss C31-d van de Colour Key waaier héél dicht in de buurt komt. Succes.

  3. Effe naar de verfwinkel, daar hebben ze een gigantische kleurwaaier waar je zelfs je favoriete kleurtje nog in een paar minimale tintverschillen vindt.
    Ze maken dan gewoon je kleur op maat.
    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *