Ready to lounge!

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn metekind (en dus ook een beetje van haar ouders) het boek ‘In Stitches’ cadeau. Het eerste ‘simple and stylish sewing project’ waar ik me aan waagde was de wide-leg lounge pants. Stof gekocht op het stoffenspektakel, patroontje geknipt, nauwgezet de handleiding gevolgd et voila, hij is klaar!
En wat hebben we deze keer geleerd?
1. dat als je nauwgezet, stap voor stap, de handleiding volgt, er amper iets mis kan lopen en iets wat aanvankelijk moeilijk leek eigenlijk best goed te doen is (dank u voor de leuze Wim!)
2. dat goed garen heel belangrijk is en het naaiwerk een pak makkelijker maakt. Vanaf nu zweer ik bij Gütermann! (Ikea heeft geweldig leuke stoffen maar hun garen trekt op niets, sorry!)
3. dat naaien zoveel fun is! Eerst heb je een saai hoopje stof, niet veel later een zelfgemaakt en uniek kledingstuk, de max toch!

Amy Butler Wide-Leg Lounge pants

Amy Butler Wide-Leg Lounge pants

5 thoughts on “Ready to lounge!

  1. Amai die is goed gelukt zeg! en zo’n mooie stof, echt een lente-loungebroek, zo eentje om op zonnige dagen als vandaag een hele dag mee lekker binnen in het zonnetje te zitten…

  2. Woehoe, die is goed gelukt!!!

    Gütermann is echt veel beter dan eender welk soort garen.

  3. Mijn machien kan het Ikea garen niet verdragen, hij werkt gewoon niet! Gutermann is het enige waar ik mee kan werken. Jammer, maar daar kan ik dus niet op besparen.
    Leuk, cadeautjes krijgen van je metekind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *