Country

Ik heb zwak voor country music. Als er in het cultureel centrum een voorstelling rond country geprogrammeerd staat, dan ga ik zeker kijken. “Ik val, val in mijn armen” van Wim Opbroeck en Els Dotterdmans vond ik geweldig. De country ladies Tine, Nathalie en Eva waren onderhoudend. Walk The Line, de film over het leven van icoon Johnny Cash vind ik nog steeds geweldig, alsook de cd met opnames door Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon.
Toen ik een aantal jaren geleden een groep begeleidde in Las Vegas en omstreken maakte ik kennis met de muziek van de Dixie Chicks. Ze hadden toen een grote hit met “You were mine”, een nummer waar ik van geniet om heel luid mee te kwelen in de auto….zoals gisteren, op weg naar Plopsaland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *