Wachten

Het huis is proper en opgeruimd. Babykleertjes gewassen. Koffer staat klaar. Geboortekaartje, zowel voor een jongen als meisje, is klaar om op de drukpers te gaan. Doopsuikers zijn helemaal afgewerkt. Ik heb mijn 3 naaiprojecten kunnen voltooien. Er zitten al wat verse maaltijden in de vriezer om de volgende weken mee door te kunnen. Het is te warm om buiten te gaan zitten want zelfs in mijn frisse woonkamer voel ik mijn ledematen opzwellen. Ik ben 2 dagen overtijd en weet niet meer wat doen nu. Iemand tips?

2 thoughts on “Wachten

  1. Nog maar twee dagen overtijd en u al vervelen, tssjj 🙂

    Da’s simpel hé. Nieuwe stofjes gaan kopen en een nieuw projectje beginnen. Er is al solden bij Julia! Of nieuwe wolletjes of katoentjes gaan kopen en beginnen aan een dekentje te haken. Want het blijft niet zo warm.

    En ge kunt er nog eens tien dagen bijdoen hé 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *