Pennenzak

Nog steeds niet bevallen, nog steeds pokkeheet en dus zat ik weer ‘vast’ in de woonkamer. Dan nog maar een naaiprojectje. Ik maakte een pennenzak volgens de uitleg van Oon. Het was zwoegen – ook wel door het weer – en wat gevloek omdat ik niet altijd even goed mee was met de uitleg en heel wat heb gepuzzeld om te achterhalen hoe je die hoekjes nu moest plooien….maar eind goed al goed! Ik overwon en Sophia haar stiften en potloden hebben nu eindelijk een plekje! Naar mijn bescheiden mening ziet het er al heel professioneel uit. Wie weet nog een idee als de baby nog langer wil blijven zitten: mijn eigen sweatshop oprichten en aan de lopende band pennenzakken maken ๐Ÿ™‚

20110628-084042.jpg

….en dat op de dag dat het in Mol pennenzakkenrock is, ha.

One thought on “Pennenzak

  1. Ge moogt er al รฉรฉntje verkopen aan mij! *duimt dat Nadine nog een dagje zwanger is en er morgen eentje maakt voor mij* ๐Ÿ™‚
    Of neen! Voor Janne! Die heeft ook stiften!!! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *