Buffie doet nog meer van Pinterest

Zolang ik geen job heb probeer ik me thuis bezig te houden met creatief zijn. Pinterest is daarvoor de ideale inspiratiebron.

Juliette, die tegenwoordig graag rondzwiert op haar buik, geniet erg van speelgoed te ontdekken op haar tapijt. Dus was er nood aan een speelgoedmand om al haar spulletjes bij elkaar te houden, want anders gaat haar zus ermee lopen. Ik had nog wat stofrestjes over van de quilt en toen kwam ik dit tegen (tutorial hier). Ideaal! Een paar avondjes later was dit het resultaat:

patchwork speelgoedmand

patchwork speelgoedmand

Een paar weken geleden vroeg Lien me of ik niet mee wou haken aan sjaals voor Music For Life. Natuurlijk! Het modeletje was ik ook al tegen gekomen en sprak me trouwens erg aan. We hadden één probleem: de wol die ideaal was om de sjaals te maken was uitgeput en dus kende het project jammer genoeg een stille dood. Maar groot was mijn enthousiasme toen de wol vorige week terug opdook in de winkel. Toch alvast eens voor mezelf proberen dan…

gehaakte sjaal

gehaakte sjaal

Staan nog op het programma voor mijn jeukende vingers:
* een pyjama voor de liefste
* een mandje voor allerhande snoeren en kabels
* en een setje van dit want ik vind ze zo leuk!

…maar als ik nu eerst werk zou vinden, helemaal niet erg hoor! Laat maar komen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *