Wie ben ik?

Een goede vriend raadde me aan om, tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job, eerst en vooral eens terug op zoek te gaan naar mezelf. Wie was ik voor ik aan mijn eerste job begon (ja, dat was nog altijd mijn eerste job, daar waar ze me ontslagen hebben)? Hoe stond ik toen in het leven? Wat waren mijn interesses? Waar hield ik me graag mee bezig?
Want eenmaal je werkt ga je je meer focussen op interesses die met je job samen gaan en verdwijnt de rest een beetje naar de achtergrond.
Ik doe dus een oefening ‘mezelf herontdekken’ en heb daarom een vraag aan u, beste lezer. Ik weet, de laatste tijd komen jullie niet meer in zulke grote getalen (want het was hier lang stil, I know). En de meeste houden zich dan in stilte bezig, zonder al te veel commentaar na te laten. Maar voor één keertje hoop ik dat dat anders zal zijn. En daarom vraag ik, jij, die hier al jaren langskomt en meeleest: hoe ervaar/lees/zie je mij?
Ik vraag niet veel, met 3 woorden ben ik al blij.
Benieuwd naar wat jullie hier opvalt. Het zal me zeker weer wat verder helpen.

5 thoughts on “Wie ben ik?

  1. Lief, gevoelig, positief, vrolijk, iemand die veel over heeft voor andere mensen, georganiseerd, gestructureerd, creatief, een zeer open blik op de wereld.

    Oei, dat zijn meer dan 3 woorden 😉

  2. Ik ken jou inderdaad vooral via je blog (en ook een beetje van wel eens een spelletje “wordfeud” te spelen 🙂 ) Kijk eens naar al die categorieën op je blog. Ik lees: Buffie blogt, knutselt, klust, kookt, tuiniert, speelt, sport, … Kan je daar niks mee, met zoveel creatieve handigheid? Ik vind jou een optimistische, goed georganieerde bezige bij. Succes!

  3. Mag ik (veel te laat) nog mijn duit in jouw zakje doen. Als blogger die jouw blog vroeger las. Op jouw blog kwam je op mij over als een gedreven iemand (ik herinner me nog de lomo tentoonstelling), gefocust en gepassioneerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *